About

Herinner jij het moment nog dat je op zoek ging naar jezelf? Ik weet dat mijn naam gekozen werd door mijn moeder omdat deze voorkwam in een droom, net zoals bij mijn zus Naomi. Ik weet dat ik geboren ben op 26 oktober 1995. Maar de afgelopen jaren ben ik beginnen nadenken over wie ik echt ben en wat mijn purpose in het leven is (Justin Bieber-inspired, yihaa).

In het zesde middelbaar werd gevraagd of we als wisten welke richting we in het hoger onder wilden studeren. Je weet wel, the good ol’ question waar niemand het antwoord al op weet. Het idee van een hondenkapsalon was toen al lang uit mijn gedachten verdwenen! Ja, een vrij bizar beroep… Rond die periode werden er enorm veel afleveringen van Dr. Oz uitgezonden. Zo is mijn interesse voor gezonde voeding ontstaan. Toen was ik al ongeveer vier jaar vegetariër.

We zijn nu drie jaar verder en ik ben afgestudeerd als diëtist. Kort applausje voor mijzelf! Tijdens de hogeschool was ik absoluut geen feestbeest. Ik ging zelden uit aangezien ik nog steeds geen alcohol drink, ik lust het eigenlijk hélemaal niet. Ik hou ook niet echt van de drukte op café of op feestjes. Mijn interesses lagen en liggen nog steeds ergens anders. In die periode is mijn interesse voor dierenwelzijn enorm gegroeid. Ik ben ondertussen al twee jaar vrijwilliger bij GAIA en ik plan om nog meer vrijwilligerswerk in de toekomst te doen.

Mensen hebben mij al ontelbare keren gezegd dat ik raar ben. Ik hou niet van de zomer, ik eet niet graag aardbeien (enkel in een smoothie), ik ga liever naar Disneyland dan eender welk ander land. Ik ben gefascineerd door nijlpaarden en dino’s. Mijn favoriete (mannelijke) acteur is … Nicolas Cage. Mijn zus vind hem verschrikkelijk. Ieder zijn mening zeker? 😉

“Ik, raar? Nee hoor, ik vind mezelf uniek!”

De geur van regen maakt mijn dag instant beter! Of course heb ik ook mijn favoriete films om mijn dag te voorzien van de nodige magie. Monsters Inc, Tangled & Maleficent. Need I say more?

Peachy Stories is de plek waar ik mijn verhalen over (cruelty-free) make-up, fashion, vegetarian/vegan eten, lifestyle en meer zal delen. I’m excited, are you?

Dus ben jij klaar voor de Freedom Of Peach?

about