Disneyland Paris Photopass experience

Wat is er leuker dan herinneringen op te halen aan Disneyland Parijs? Ernaar toe gaan! Momenteel zit dat niet in de planning, ondanks het 25 jarig bestaan. Of misschien wel, voor een dagje. 😉 Af en toe kijk ik terug naar alle foto’s van onze reisjes. Wij hebben denk ik bijna 1000 foto’s van de keren dat we zijn geweest. Een aantal daarvan zijn genomen met de Photopass! En daar vertel je ik vandaag wat meer over.

In 2016 zijn wij twee keer naar Disneyland geweest. De ene keer (januari) was met mijn moeder. Toen verbleven we voor twee nachten in het enige echte Disneyland Hotel! Twee nachten betekent drie dagen in het park. Voor het eerst beslisten we om een Photopass aan te kopen. In oktober gingen we tijdens het Halloween seizoen met mijn moeder en zus. Toen verbleven we in Disney’s Hotel New York. Mijn artikel daarover kan je hier terugvinden. Toen hebben we ook een Photopass gekocht, omdat we er zo tevreden over waren.

Wat is de Photopass?

Met de Photopass kan je foto’s laten nemen door alle fotografen die aanwezig zijn bij de Disney Characters. Je geeft je pasje en laat het scannen door de fotograaf. Je kan ook alle foto’s die genomen worden bij de attracties, op je pasje laten zetten. De Photopass kost +/- 59,99 euro en kan je in de meeste winkels in Disneyland kopen.

  • Op de achterkant van het doosje van de Photopass vind je een code. Die code kan je ingeven op de bijhorende website. Daarmee kan je alle foto’s online bekijken en opslaan.
  • Je kan de Pass gedurende tien dagen gebruiken.
  • Via de website kan je de foto’s ook laten drukken in een mooi album. Je kan bv ook je favoriete foto laten drukken op een koffietas.
  • De foto’s blijven een jaar online staan.
  • Persoonlijk vind ik het enkel de moeite wanneer je met minstens twee personen gaat en voor meerdere dagen. Dan ga je er echt veel uithalen. Wanneer de fotografen zien dat je een Photopass hebt, nemen ze extra foto’s met jou en het Disney figuur.

Sleeping Beauty – Mijn favoriete ontmoeting met gebruik van de Photopass

Mijn moeder en ik zijn heel vroeg in de ochtend als eerste naar het Princess Pavilion geweest. Daar kregen we ons ticketje om tussen bepaalde uren te mogen aanschuiven om een prinses te ontmoeten. Die dag zou het Princess Aurora zijn. Ondertussen is het systeem met de ticketjes afgeschaft en mag je gewoon aanschuiven. Toen was dat een soort van test om te zien of de wachtrijen konden worden verkort. Wij hebben een uurtje moeten aanschuiven, dat is lang, maar vond ik nog best oké! Het was een unieke ervaring!

Toen het eindelijk onze beurt was, gaven wij enthousiast onze Photopass aan de fotograaf! Mijn moeder en ik hadden elk een leuk gesprek met Aurora en namen toen onze foto’s. Achteraf kwamen we aan de balie met het fotoverwerkingssysteem. Toen was er een actie dat je voor 10 euro, de foto met de prinses, kon laten printen in een mooi kader. Ik wilde heel graag de mooie herinnering vastleggen. Ik koos voor deze foto met Aurora. Tot op vandaag heb ik nog steeds spijt dat ik geen kleurrijke kleren had aangedaan die dag. Naast Aurora zie ik er zo grijs uit! Haha. Het kader vind ik prachtig, helemaal in de stijl van Sleeping Beauty!

Aurora.jpg

Mijn favoriete foto’s met de Photopass

Ik heb ontzettend veel foto’s dat ik wil laten zien. Geloof me, ik had er nog veel meer.. echt!

Disney figuren

291024657.jpg

601004518.jpg

601004510.jpg

171018052.jpg

421017017.jpg

601004179.jpg

601004512.jpg

151010665

151010679.jpg

161402097.jpg

161402108.jpg

211150302.jpg

211150308.jpg

221053981.jpg

221053989.jpg

Attracties

Disclaimer – Mijn gezichtsuitdrukkingen zijn 100% realistisch. Iedereen die mij kent, weet dat ik echt niet kan acteren. De angst op sommige foto’s was dan ook echt gegrond!

c5572.jpg

f2375.jpg

b2552.jpg

d6021.jpg

e5282.jpg

f2590.jpg

f2826.jpg

Ahh.. herinneringen.. ❤


2 thoughts on “Disneyland Paris Photopass experience

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s