Cruelty-free koopjes

Ik hou van solden wanneer het gaat om kwaliteitsvolle producten. De kleding sla ik meestal over, daar vind ik toch niets naar mijn zin of in mijn maat. Alles ligt door elkaar, waardoor het gewoon ook niet leuk meer is om te shoppen. Dan zie je een prachtige jas.. behoort die toch wel tot de nieuwe collectie! De echte goede koopjes vind je volgens mij bij de beauty producten. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn aankopen vanuit de solden.

The Body Shop

Dit is mijn nieuwe favoriete winkel! Ik heb daar vroeger wel eens een product bij gekocht, maar was er niet een al te grote fan van. Ik hou niet zozeer van die typische fruitgeuren, maar eerder van een combinatie waarbij je niet precies weet wat er nu juist allemaal inzit.

Met kerst kreeg ik een body lotion van mijn zus cadeau – Spiced Apple body lotion. Ik was verkocht toen ik dit product voor het eerst gebruikte.

Spiced Apple Body Lotion – 250 ml

thebodyshop-spicedapple.jpg

  • De geur. Zeer belangrijk voor mij. Spiced apple zegt in feite al genoeg. Ik ben altijd al grote liefhebber geweest van de geur van een appel. Deze lotion combineert de geur van appel met kaneel en citrus.
  • Speciaal ingrediënt. In het product vind je apple seed oil van de Italiaanse Alpen.
  • De werking. Het product is zo ongelooflijk zacht van textuur. Het smeert enorm goed uit en droogt niet te snel op. Ik gebruik dit op mijn armen en voeten. Dit zijn de plaatsen waar ik de laatste tijd veel irritaties heb.

Ik ben nog nooit zo verliefd geweest op een product. Helaas gebeurde dit pas toen kerst al voorbij was. Omdat dit product tot de kerstcollectie behoort, kocht ik nog eens twee flesjes voor 50% tijdens de koopjes. Normale prijs: 10 euro.

Spiced Apple Shimmer mist – 100 ml

Bodysop-shimmermist.jpg

Deze mist ruikt net zoals de body lotion, maar dan iets sterker. Wanneer je met het product gaat schudden, merk je op dat er heel veel glittertjes inzitten. Deze zie je heel lichtjes op je huid, maar echt niet om van omver te vallen. Het zijn schattige glitters en heel subtiel. Ik kocht dit product ook met 50% korting. Normale prijs – 19 euro.

The Body Shop geeft zoveel goede kortingen, vooral de cadeaupakketjes zijn een aanrader. Een cadeautje voor jezelf?

Rituals

The Ritual of karma – Blissful shower oil

Rituals-showeroil.jpg

Do good, and good will come your way. Ik vind dit een leuke toevoeging aan de verpakking. Rituals werkt steeds met interessante ideeën. Hier moet je echt over nadenken. Ik geloof er wel in dat wanneer je goede dingen doet, dit later ook een effect zal hebben op jouw leven. Geven en nemen.

Ik heb mijn vorige shower oil een jaar lang kunnen gebruiken. Ondertussen gebruikte ik soms ook een paar andere shower gels. Met de shower oil doe je echt ontzettend lang, omdat je niet veel product nodig hebt. Het is mij ook al opgevallen dat het gebruik van een pompje duurzaam werkt. Ik kocht dit product met 30% korting. Normale prijs: 8,50 euro

De twee top geuren in dit product zijn holy lotus en bergamot. Ik vind het product zeer lekker ruiken, maar het is niet mijn top favoriete geur ooit. Dat is namelijk de Spiced Apple geur.

Showeroil.jpg

Op aanraden van mijn dermatoloog gebruik ik voornamelijk doucheproducten op basis van een olie. Een olie werkt hydraterend en zorgt ervoor dat de huid langer gevoed blijft. Hierdoor krijg je minder snel last van jeuk. Dat klopt ook bij mij, daarom gebruik ik het liefst een shower oil van Rituals. Wanneer er water wordt toegevoegd, verandert de olie namelijk in een melkachtige substantie. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken dat een olie je huid vettig zou maken.

Lush

Maypole zeep – voor gebruik

Lush-maypole.jpg

Lush geeft niet veel kortingen op hun bad- en haarproducten, maar wel op de zeepjes. Dit jaar kocht ik voor het eerst een Lush zeepje! Bij Lush betaal je een bepaalde prijs per 100 gram. Deze zeep kost 4,75 euro per 100 gram. Ik kocht een stuk van 155 gram. Op deze zeep zat 50% korting. De zeep ruikt naar heerlijke pepermunt en maple syrup. Nadat ik mijn handen heb gewassen, voelen ze echt heel erg zacht. Ook mijn handen kunnen soms enorm jeuken. Zoals ik al eerder zei, werken producten op basis van olie goed tegen jeuk.

De ingrediënten: raapzaad- en kokosolie, glycerine, parfum, Canadese Ahornsiroop, natrium chloride, titanium dioxide, pepermuntolie (Mentha piperita), kleurstof 17200, kleurstof 45410 (CI 45410), kleurstof 42090

Na een week gebruik

Lush-zeep.jpg

De overheerlijke sterke geur verdwijnt snel na meermaals gebruik. Intussen ruikt de zeep nog zachtjes naar pepermunt en maple syrup. De kleur vervaagt ook wat. Dat vind ik niet zo erg. Het belangrijkste is dat de handen goed gereinigd worden.

Dit waren mijn beautyproducten tijdens de koopjes. Wat heb jij in korting gekocht?


6 thoughts on “Cruelty-free koopjes

  1. Wat een leuke items Sara. De Spiced Apple collectie klinkt heel goed. Jammer dat het van een kerstcollectie is. Ik ben trouwens ook heel erg fan van die shower oil. Hij maakt je huid zó zacht.

    Like

  2. Ik was bij Naomi wanneer ze het kocht in de Body Shop 🙂 Ik heb spijt dat ik het niet voor mezelf heb gekocht! Ik vind de geur echt heerlijk. Ik heb dit jaar helemaal niks in de solden gekocht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s