Dirty Peach lipkit & other Kylie products

Ik kocht de lipkit Dirty Peach van Kylie Cosmetics nadat ik zoveel mooie swatches had gezien. De kleur is heel erg mooi. Dirty Peach.. peach.. Peachystories? Deze moest ik hebben! Vandaag review ik deze lipkit en spreek ik ook kort over een paar andere producten die ik heb gekocht bij Kylie Cosmetics.

De laatste keer dat ik besteld had bij Kylie Cosmetics was het echt een grote bummer. Ik had de lipkit Dirty Peach, de holiday limited edition crème shadow in Yellow Gold en de holiday edition make-up bag besteld. Vegan make-up alert! Zoals gewoonlijk had ik douanekosten verwacht. Ik had de producten echter in 25% korting gekocht op Black Friday en met free shipping. De verwachte douanekosten zaten rond de 24 euro.

Toen het pakketje een week na bestelling arriveerde, moest ik 37 euro betalen. WHY???!!! Het bedrijf had de gewone prijs van de producten op de doos gezet, in plaats van de werkelijke prijs die ik met korting had betaald. Ugh!! Ik was pissed off en zal voor een lange tijd niet meer bestellen bij Kylie Cosmetics (ik heb ook zeker voldoende lipkits)!

kyliecollectie

Dirty Peach lipkit

lipkits-kyliecosmetics

Dirty Peach wordt omschreven als een mid-tone yellow peach. De lipkit bevat een liquid lipstick en een lipliner. Het viel me op dat de lipliner niet helemaal dezelfde kleur is als de liquid lipstick. Meestal is dat wel zo bij de lipkits van Kylie Cosmetics

dirtypeach-swatch

De lipkit blijft redelijk lang zitten, al moet je hem wel tijdig bijwerken na een maaltijd. De ene dag vind ik de lipkit droger aanvoelen dan de andere dag. Meestal breng ik wat lipbalm aan alvorens ik de lipstick aanbreng. In principe kan je de liquid lipstick ook dragen zonder de lipliner zoals op de foto hieronder.

dirtypeach-lipswatch

Ik vind het een heel erg mooie kleur, maar ik zorg wel dat ik concealer aanbreng over de roodheden op mijn gezicht. Anders vind ik dat de kleur er feller uitziet waardoor mijn rode plekjes meer opvallen.

Crème shadow – Yellow Gold

yellow-gold

Kylie bracht tijdens de feestdagen ook drie crème shadows uit. Ik koos voor de kleur Yellow Gold. De eyeshadows behoren tot de limited edition holiday collection. Na de finale restock is deze kleur intussen uitverkocht. Maar de kleuren Camo en Golden Plum zijn nog beschikbaar!

De oogschaduw bevat echt diamond powder. Dat maakt het product meer luxueus, maar in feite merk je daar niets van als je het aanbrengt. Yellow Gold is een prachtige kleur, die echt veel glitter bevat. Ik breng deze aan op mijn oog met mijn vinger omdat een borsteltje het product niet echt goed oppakt.

yellowgold-swatch

Holiday edition make-up bag

makeupbag-holiday-kyliecosmetics

Ik heb een aantal kleine make-up bags, maar die zijn te klein om mijn make-up in te bewaren. Deze metallic make-up bag is ideaal van grootte. Ik vind hem er ook super leuk uitzien.

kylie-holiday-makeupbag

Ik heb zeker genoeg kleurtjes die bij mij passen. From left to right –
Literally, So Cute, Reign, Dolce K, Koko k & Dirty Peach

kylielipkit-collection

kyliecosmetics-lipkits

kylielipkits

De prijzen van de producten van Kylie Cosmetics zijn te vergelijken met andere grote beautymerken zoals Toofaced, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills en Tarte Cosmetics. Je betaalt een duurdere prijs voor goede kwaliteit.

Maar.. de verzendkosten en douanekosten maken het een lastige zaak. ABH kan je in België kopen, maar dat zijn dan enkel de wenkbrauwproducten en ook die zijn verhoogd in prijs door de bijkomende kosten. Voorlopig koop ik geen make-up meer. Tenzij ik het echt nodig heb. Eén uitzondering, het toekomstige nieuwe palette van BH Cosmetics x Carli Bybel (enkel als het de moeite is!).

Als je de producten wil kopen, kan je dat via de officiële website. Onthoud dat er op andere niet officiële website’s ontzettend veel fake producten worden verkocht, dikwijls voor een zeer lage prijs. Dit kan zeer schadelijke ingrediënten bevatten, dus let hier goed mee op!

Wat vind jij van de producten van Kylie Cosmetics? Gotta stay peachy!


13 thoughts on “Dirty Peach lipkit & other Kylie products

 1. Wauw ziet er goed uit! Ik kan totaal niet tegen matte lipproducten, dan lijken mijn lippen zo droog! 😦 De kleuren zien er wel heel mooi uit. Ik ga eens kijken of ik dupes kan vinden van goedkope merken haha.

  Like

  1. Bij mij ook, soms! Is echt afhankelijk van wat ik doe: veel eten, buiten gaan, veel drinken, veel praten. Op voorhand een balm aanbrengen helpt wel! En een lipprimer, maar die heb ik nog niet! Haha 🙂 er zijn zeker dupes te vinden!

   Like

 2. Wat belachelijk zeg dat je ineens dat geld moest betalen! Raar. Dat maakt het gewoon niet eens meer leuk om te bestellen, pfft. De kipsticks vind ik erg tof allemaal! Heel mooi! 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s