Ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

De Liebster Award is een award die wordt uitgereikt aan nieuwe bloggers. Ik ben genomineerd door Claire van Clairecodi. Hiervoor wil ik je ontzettend voor bedanken! Ik vind jouw blog echt top en daardoor voel ik mij vereerd dat ik genomineerd ben met Peachystories. We zijn allebei into vegan food & the cruelty-free way of life. Ik mocht de volgende leuke vragen beantwoorden.

Welke wijze les heb je het afgelopen jaar geleerd?

Dat je nooit mag opgeven. Ik geloof erin dat de dingen gebeuren voor een reden. Als je niet wordt aangenomen voor die job, als je relatie afgelopen is, of als het even allemaal tegenzit. Ik ga er van uit dat het zo moest zijn.

Omdat die job voor jou niet goed had geweest. Omdat die jongen niet de persoon was, waarmee je een toekomst had. Omdat er zich soms situaties voordoen, waarin je niet weet of je er ooit nog zal uit geraken. Dan moet je gewoon vertrouwen hebben in jezelf. Vroeg of laat zal hetgeen gebeuren dat voor jou bestemd is.

QuoteGod.jpg

Wat is jouw droombaan?

Ik zou heel graag mijn eigen diëtistenpraktijk willen oprichten. Daarnaast wil ik mijn eigen boek uitbrengen. Ik zou heel graag willen werken bij een dierenrechtenorganisatie, zoals GAIA. Ik zie een droombaan niet als één iets, maar als een veelvuldigheid van dingen die me gelukkig maken.

Ben je een ochtend- of avondmens?

Ik ben zeker en vast een ochtend mens. Mijn lichaam is enorm gewend geraakt aan mijn bioritme door school. Nu ik veel thuis ben, wordt ik iedere dag wakker rond 8 u 30. Meestal ga ik slapen tussen 10 u en 11 u.

Wat vind je het allerleukste aan bloggen?

Dat ik mezelf mag zijn. Als mensen interesse hebben in hetgeen ik schrijf, is dat super! Ik vind het leuk om mijn levensstijl te delen om de lezer hopelijk te inspireren. Dan heb ik het natuurlijk over diervriendelijk leven met al zijn aspecten. Het is een manier hoe ik mijn creativiteit uit.

Wat vind je je mooiste eigenschap?

Mensen zeggen altijd dat ik goed kan luisteren. Tegenwoordig wordt er zoveel gezegd, dat we amper horen waarover de persoon het nu net heeft gehad. We hebben vaak ook gewoon te weinig tijd. Ik voel me altijd dankbaar als iemand me in vertrouwen neemt om iets te vertellen. Communicatie is voor mij enorm belangrijk.

Welk nummer kan je honderd keer achter elkaar luisteren zonder gek te worden?

Black Magic van Little Mix!

Als je naar één land gratis mocht reizen, welk land zou dat zijn?

Ik ben nog nooit buiten Europa geweest. Thuis hebben we er al over gesproken dat wij met ons drie, eens naar Israël willen gaan. Ik ben gelovig opgevoed, maar zonder de kerk te bezoeken. Ik zou graag een aantal heilige plekken willen bezoeken in Jeruzalem, Galilea, Hebron en Bethlehem. Fun fact – Israel is the world’s most vegan developed country!

Wat zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt?

Ik vind het ontzettend lief als er plantaardig voor me wordt gekookt. Dat zorgt ervoor dat ik me onmiddellijk thuis voel.

Welk artikel is het meest populair op je blog en welke is jouw favoriet?

Dat is dan mijn artikel over de vegetarische nems. Mijn favoriete artikel is “Halloween in Disneyland Parijs“. Tell me, when can I go back?! 🙂

Als je één talent mocht kiezen, wat zou dat dan zijn?

Dansen! Ik ben de slechtste danser ooit. Mijn zus en ik hebben het er al jaren over dat ik ooit een Youtube hit zal worden..

Wat is iets wat niemand over jou weet?

Claire, dat is een moeilijke! Ik heb altijd wel al eens iets verteld aan mijn moeder of zus. Dus het is niet iets dat letterlijk niemand weet. Soms ben ik heel erg onzeker over mijn huid. Ik heb een lichte vorm van rosacea. Meestal heb ik goede dagen, maar er zitten ook dagen bij waar ik (heel) graag concealer draag. Alhoewel de rosacea bij mij niet zo erg is als bij sommige personen, voel ik me daar toch vaak oncomfortabel bij.

De regels van de Liebster Award

 1. Beantwoord de 11 vragen van de blogger die je genomineerd heeft!
 2. Nomineer de bloggers die volgens jou wat aandacht mogen verdienen!
 3. Link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft!
 4. Verzin zelf 11 vragen en stel deze nieuwe vragen aan de door jou genomineerde bloggers
 5. Als je de link van je Liebster Award deelt op Sociale media, tag dan de blogger die jou heeft genomineerd en de bloggers die jij weer nomineert, zodat we je blog kunnen lezen!

Thenominees.jpg

Thequestionsare.jpg

 1. Welke persoon inspireert er jou het meest?
 2. Welke herinnering zou jij graag opnieuw willen beleven?
 3. Wie zou jij graag eens willen zijn op Freaky Friday?
 4. Wat is er voor jou de grootste uitdaging?
 5. Met welke beroemdheid zou je graag een goed gesprek aangaan?
 6. Wat is jouw favoriete dier ter wereld en waarom?
 7. In welke film zou jij graag een scène willen spelen?
 8. Welk boek moet er volgens jou verfilmd worden?
 9. Wat is jouw favoriete quote?
 10. Hoe heeft het bloggen jouw leven veranderd?
 11. Wat is voor jou het belangrijkste element voor een goede vriendschap?

BarackObama.jpg


10 thoughts on “Ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

 1. Aaah wat heb je zo leuk beantwoord! Heb echt genoten tijdens het lezen. Super lieve complimentjes ook! Ik vind trouwens dat je een mooie huid hebt. Ik heb zelf ook rooie plekjes, geen rosecea maar mega gevoelig, dus ik snap wat je bedoelt. We hebben ook veel gemeen want ik ben net als jou een ochtendmens en geloof dat alles gebeurt voor een reden. Leuke vragen heb je bedacht voor de nieuwe award genomineerden!

  Like

 2. Wat superleuk dat je me hebt genomineerd! Ik ga de vragen zeker beantwoorden. Moet wel even goed nadenken hoor, haha. Oh, en ik kende je blog nog helemaal niet! Als je me zoekt, ik zit tussen de recepten te neuzen. 😉

  Like

 3. Ik ben echt onder de indruk van jou Sara en ook omdat jij op zo een jonge leeftijd al zo veel verstandige dingen zegt en doet vind ik echt bewonderenswaardig! Ik denk dat jij op de goede weg bent en ga zo door! Ik kijk al uit naar jouw volgende blog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s