ABC tag – get to know me!

De ABC tag is een soort vragenlijst waarin je allerlei dingetje over jezelf invult. Ik kwam op het leuke idee door Naomi, die deze tag ook al eerder heeft ingevuld.

A – Age: 21 – Ik zit al op tram 2? Dat gaat vlug zeg!

BBiggest Fear: Water & dan heb ik het over grote hoeveelheden water. Zoals in een storm op zee, giga waterval of een tsunami. Alleen al naar foto’s kijken, geeft me zoveel angst. Ik denk dat ik spontaan begin te hyperventileren.

CCurrent Time: Momenteel is het 14 u 33. Ik heb net vegan frozen yoghurt gemaakt & ik kan niet wachten om er binnenkort van te smullen.

DDrink you last had: Water..yum? Persoonlijk vind ik water altijd enorm verfrissend.

EEasiest Person To Talk to: Mijn moeder, zus en beste vriendinnen Jana, Evelyn & Lindsey. Zij weten dat ik ontzettend raar – “uniek” uit de hoek kan komen en accepteren mij volledig zoals ik ben. Thanks!

FFavorite Song: Wow, dit is moeilijk! Dan kies ik voor “I Have Nothing” van Whitney Houston.

GGrossest Memory: Op een dag zag ik een filmpje van PETA verschijnen op mijn tijdlijn, waarin een kikker op een bordje sla levend werd opgegeten. Dit heeft me echt getraumatiseerd. Het dierenleed is al zo groot, moet je nu echt een dier levend opeten?

HHometown: Antwerpen!

IIn love with: Eten, Disney, Angelina Jolie & Nicolas Cage.

JJealous Of: In bepaalde staten in Amerika hebben ze een gigantisch aanbod voor vegans. De mensen die daar wonen hebben chance!

KKilled Someone? Neen. Vind jij dit ook een rare vraag?

LLongest Relationship: Twee jaar.

MMiddle Name: Heb ik niet!

NNumber of Siblings: Ik heb een zus en een broer. Oh ik moest het nummer vermelden. Wel dat zijn er dus TWEE! Haha.

OOne Wish: Ik heb veel wensen en dromen. De ene is wat emotioneler dan de andere. Ik kies voor een wens die me nu vrolijk zou maken en dat is Walt Disney World bezoeken!

PPerson who you last called: Mijn moeder! Toen ze in de winkel stond en vroeg wat ze allemaal nog moest meebrengen.

QQuestion you’re always asked: Waarom ben je vegetariër/vegan geworden?

RReason to smile: Dat ik iedere dag mag opstaan met een gezond lichaam in een warm huis met mensen die om me geven.

SSong last sang: Ik zing thuis zoveel nummers dat je me bijna een Jukebox kan noemen. Ik kan me het echt niet meer herinneren, ofja toch wel. Het was het liedje Fabulous van Sharpay in High School Musical. Ik heb die film al jaren niet meer gezien & toch kwam het plots in me op.

Maar het laatste liedje dat ik mijn hoofd zat, was Down & Dirty van Little Mix. Hun nieuwe album “Glory Days” vind ik echt TOP!

TTime you woke up: Rond 8 u! Als ontbijt heb ik kei lekkere soja-pannenkoeken gegeten.

UUnderwear Color: De kleur wit, waarom zit dit in de ABC-tag? Haha!

VVacation Destination: Again, Walt Disney World. Ofja weetje, mijn wens is zogezegd net uitgekomen dus dan kies voor het originele Disney park: Disneyland California!

Ik weet het.. 🙂

WWorst Habit: Ik kan wel eens iets laten slingeren.. vooral als ik aan het koken ben.

XX-rays you’ve had: Hmm, er worden geen röntgenstralen gebruikt bij een MRI-scan. Maar ik heb wel al eens X-rays gehad van mijn rug & gebroken pols (nadat ik van een paard was gevallen).

YYour favorite food: Oh nee, dit kan niet. Sorry, ik moet een top vijf maken, zonder een winnaar aan de top:

 • Mexicaans goed gevulde burrito
 • Dahl met Naan brood en rijst
 • Frietjes met veganaise & een burger met veel ajuin
 • Spaghetti bolognese met tofu gehakt
 • Aziatische groentencurry

ZZodiac Sign: Schorpioen. Ik heb zonet een aantal sterrenbeelden opgezocht en ik geloof niet echt in die uitspraken over je karakter. Ik zie meerdere eigenschappen terugkomen in bepaalde sterrenbeelden, haha! Als ik eerlijk ben, vind ik een schorpioen er enorm angstaanjagend uitzien.


8 thoughts on “ABC tag – get to know me!

 1. Aaah wat een leuke tag. Ik vind het zo leuk om meer over je te lezen. Ik ben tijdens het koken ook vrij chaotisch. En dankzij jou heb ik nu zin in dahl met naanbrood, ZO lekker! 😀

  Like

  1. Oh dankjewel Claire! Dahl is gewoon echt YUMMM. Ik warmde het naanbrood altijd op in de microgolf, omdat dat kon. Maar in de oven is het zoveel beter. De microgolf maakt het enorm droog en totaal niet krokant.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s