Mijn kitten

Ongeveer een maand geleden zijn we verhuisd naar een huis met een tuin. Voorheen woonden we in een super leuk appartement. Daar hebben we zo’n acht jaar gewoond. In ons nieuw huis is alles reeds uitgepakt, waaronder of course ook onze kerstboom.. yay! We waren benieuwd hoe onze toekomstige kittens daarop zouden reageren. Want mijn zus en ik hebben afgelopen zaterdag elk onze eigen kitten geadopteerd!

We adopteerden onze lieve schatten bij Kat Zoekt Thuis, een erkend asiel die enkel met opvanggezinnen werkt. Ik was al een maand op voorhand aan het denken hoe ik mijn kitten zou noemen. Ik ben een extreem grote Disney fan én dus ook van Pixar Animation Studios.

En dus stel ik aan jullie voor… Pixar!!

Pixar.jpg

Pixar werd gevonden toen ze vastzat in een haag. Eens ze gered was, hebben ze haar terug bij de moeder geplaatst. Maar die wilde haar niet meer, verschrikkelijk zielig! 😦 Dan is ze terechtgekomen bij Catherine, de opvangmama, waarvoor ik veel respect heb. Ze heeft haar moeten voeden met de papfles, zo jong was Pixar toen nog.

Babypixar.jpg

Deze foto kreeg ik van Catherine.

Nu is ze bijna vier maanden oud. Pixar verbleef in een bench samen met twee andere kittens. Eén van die twee kittens was degene die mijn zus zou adopteren. Zij heeft haar Blair genoemd, ook zij werd in het begin gevoed met de papfles.

Ondertussen zijn de twee kittens hier al een weekje. Ze stellen het heel goed. De kittens slapen veel, eten en drinken goed en daarnaast spelen ze ontzettend veel! Ze vinden draden, lichtjes en de kerstboom heel erg interessant!

Pixar3.jpg

Pixar8.jpg

Na een paar dagen werd duidelijk dat Pixar een ongelooflijke knuffelaar is. Ze ligt zo graag bij mij om te melktrappelen om daarna heerlijk in te dommelen. Pixar is zeer nieuwsgierig en wil alles het eerst te weten komen. Blair is dan eerder afwachten en zal pas iets durven nadat Pixar het eerst heeft voorgedaan.

pixar2

Pixar verlegt zich heel erg graag tijdens haar dutjes. Dat vind ik zo overdreven schattig!

pixar5

pixar6

Ik houd nu al zoveel van haar. Onze band wordt elke dag sterker. Ik ben zo dankbaar dat ik haar een thuis kan bieden.

pixar7

Adopt, don’t shop. Heb jij ook een huisdier geadopteerd of ken jij mensen die dat hebben gedaan?


7 thoughts on “Mijn kitten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s