Cruelty-free persdag in Antwerpen

Een aantal weken geleden was Naomi uitgenodigd om een persdag bij te wonen van Apple Tree PR. Ze mocht iemand meenemen en was zo lief om mij te kiezen! De persdag vond plaats in Antwerpen en stond helemaal in het teken van cruely-free producten. Ik heb vele nieuwe merken ontdekt die ik graag met jullie wil delen!

 • The Mocktailclub

  Mocktailclub.jpg

  Op haar achtiende werd Marie allergisch aan alcohol. Ze hield er niet van om telkens een glaasje fruitsap of frisdrank te ontvangen tijdens een receptie, een feestje of een gezellig ontmoeting op café. Omdat ze graag iets gezonds, origineler en feestelijker wilde brengen, kwam ze op het idee om zelf non-alcoholische dranken te maken. En zo is de Mocktailclub ontstaan! Marie gaat telkens aan de slag met seizoensgebonden producten. Zo werkt ze met ongeraffineerde suikers en verse vruchten. Tijdens ons bezoek kregen wij een geweldige mocktail aangeboden. Ik koos voor Raspberry & Lavender. I loved it so much!

 • SELF

  Self.jpg

  Trouw blijven aan jezelf, dat is hetgeen wat telt voor Isabelle Ulenaers, oprichtster van SELF. De producten zijn 100% Belgisch, vegan, cruelty-free én volledig natuurlijk. Er zijn verschillende producten te vinden voor de verzorging van de huid en het lichaam. De producten van SELF zijn te koop via de webshop of zijn al verkrijgbaar in verschillende winkels verspreid over Vlaanderen. Als je geïnteresseerd bent, kan je hier een kijkje nemen!

 • Nannic – skin care by science

  Nannic.jpg

  De bedrijfsleider sprak ons aan tijdens het persevent en vertelde over zijn bedrijf. Het is een Belgisch skin care bedrijf die gespecialiseerd is in oorzakelijke oplossingen voor elk mogelijk huidprobleem. Ze werken productief aan actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering.

  Ik heb denk ik een half uur gesproken met deze meneer. Tijdens het gesprek werd er veel uitleg gegeven over het wetenschappelijk onderzoek achter al deze producten. Zo sprak hij over de micro-circulatie bij rosacea, fosfolipiden, ATP, invloed van de triggers stress, voeding en weer op de huid… Bepaalde termen kwamen me redelijk bekend voor gezien mijn opleiding, haha!

  De producten zijn echt wel duur, maar lijken me echt wel de moeite als je een bepaald huidprobleem hebt. De producten van Nannic zijn volledig plantaardig en worden niet getest op dieren. Helaas zag ik via de webshop dat je wel kan bestellen vanuit China.. én daar worden alle cosmetica producten die het land binnenkomen wel getest op dieren. Ik heb er een dubbelzijdig gevoel bij, het doet me een beetje denken aan MAC en L’Oréal. I knew it was too good to be true.

  Nannic crueltyfree.jpg

 • Madam Bakster

  madambakster

  One word – delish, haha! Hoe lekker zien deze taartjes er wel niet uit? Ze zijn gemaakt door Madam Bakster. Ik heb geproefd van “Daisy – een romige banaan kokostaart”. Het was heel erg lekker! Het is zo leuk om taartjes te zien die geen ei, melk, boter of room bevatten. It was good people!

Wil jij ook wel eens een taartje eten van Madam Bakster?


11 thoughts on “Cruelty-free persdag in Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s