Make-up look met The Balm, Kylie Cosmetics, Tarte en Lush!

Een tijdje geleden vroeg er iemand of ik een eyelook wilde maken met het Rainforest of the Sea Eyeshadow palette van Tarte Cosmetics. Ik wilde de look graag afmaken met een mooie zwarte eyeliner, aangezien ik nog nooit een eyeliner had gekocht… like what?! Na eventjes zoeken vond ik een eyeliner die vegan was. Kijk je mee naar de look én naar welke producten ik heb gebruikt?

Makeup-1.jpg

Welke producten zitten er in deze look?

Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion (anti-aging)

urbandecay-primer

De primer gebruik ik sinds kort om ervoor te zorgen dat de oogschaduw langer blijft zitten. Hij werkt heel goed. De primer droogt snel en zorgt er gelukkig niet voor dat de oogschaduw gaat ophopen in de crease. Hij is best wel prijzig. In Ici Paris XL in Antwerpen betaal je rond de 21 euro voor 15 ml. Pluspunt – vegan!

Tarte Cosmetics – Rainforest of the Sea Eyeshadow Palette

tarte-eyeshadow-rainforestofthesea

tarte-eyeshadowpalette

Ik gebruik sand over de browbone als highlight. Vervolgens neem ik wave voor op mijn ooglid. Dan gebruik ik cove voor de crease en blend het een beetje met wave. Abyss gebruik ik om de crease wat donkerder te maken. Dit heb ik dan ook weer geblend. Als voorlaatste stapje voeg ik seashell toe op het middelste van mijn ooglid voor de extra glitters. Dan gebruik ik reef voor mijn under-eye lid.

The Balm – Schwing – Black liquid eyeliner

schwing-thebalm-eyeliner

The Balm is een nieuw merk dat ik heb ontdekt in de winkel di beauty & care. Het merk is cruelty-free en deze mooie eyeliner is vegan! Het is mijn eerste eyeliner OOIT en daarom kan ik deze niet vergelijken met anderen. Ik weet wel dat ik – na een beetje sukkelen – een mooi lijntje heb kunnen aanbrengen. Ik kocht hem voor 14,50€.

thebalm-eyeliner-black

makeup-2

Kylie Cosmetics – Reign – Metal Matte Lipstick

kylie-reign

Reign is één van de drie metal matte lipsticks die momenteel te verkrijgen zijn bij Kylie Cosmetics. Persoonlijk verkies ik de formula van een metal over de liquid lipstick. De formula van de metal is zo ongelooflijk zacht en heeft een mooie deep metallic copper kleur. De lipstick is zeer hydraterend dus je hoeft zeker geen lipbalm alvorens aan te brengen. Hij kost 18$ en is vegan én cruelty-free.

reign-kyliecosmetics

kyliecosmetics-reign

Lush – Eyes Right Mascara

Ik merk op dat deze wat droger aanbrengt dan gewoon, waarschijnlijk omdat de houdbaarheidsdatum net overschreden is. Lush werkt met verse producten en weinig conserveer- en bewaarmiddelen, waardoor er echt wel een specifieke houdbaarheidsdatum opzit. Ik had deze dan ook bijna een jaar geleden gekocht in de sale met 50% korting.

Tarte Cosmetics – Rainforest of the Sea Concealer

Ik gebruikt geen foundation, maar bracht de concealer licht aan op het grootste deel van mijn gezicht. Foto’s van deze fantastische concealer en de mascara van Lush vindt je terug in een vorig artikel over mijn vijf favoriete beauty items!

Wat vind je van deze look? Gotta stay peachy!


24 thoughts on “Make-up look met The Balm, Kylie Cosmetics, Tarte en Lush!

    1. Hoe? Ik weet het niet hihi! Ik had hem al eens getest in de winkel – fail. Daarna twee keer gewoon thuis en dan de derde keer voor de foto’s. Ik heb er vooral echt mijn tijd voor genomen en in het afgelopen jaar naar vele tutorials gekeken waarin dat wel telkens voorkwam. Dankje voor je leuke reactie en de complimentjes! 🙂

      Like

    1. Dankjewel Claire 🙂 !! Wel ik had het al twee keer aangedaan om ergens naartoe te gaan, maar kben ook verrast. Heb vroeger eens zo’n zo goed als lege eyeliner van mijn zus gekregen om al eens te testen, maar dat ging niet omdat ie echt bijna leeg was. Ben fan, ik moet wel zorgen dat ik men mascara wat dikker aanbreng omdat je het anders teveel opmerkt met mijn blauw-grijze ogen! Hihi

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s