Halloween in Disneyland Parijs

Tijdens Halloween in Disneyland Parijs is het kasteel van Doornroosje betoverd door de enige echte Mistress of Evil Maleficent. Natuurlijk zijn de andere Disney villains ook uitgenodigd voor het grote Halloween feest. Ik was beyond excited, want het was de eerste keer dat ik een seizoen mocht meemaken in Disneyland.

Onze tickets hebben we geboekt in juni. Belangrijk dat je dit goed op voorhand doet omdat Disney vaak grote promoties houdt. Wij hadden een korting van -35%! Onze verblijfsplaats voor de drie dagen was Disney’s Hotel New York.

02

Disney’s Hotel New York krijgt vier sterren en ligt na het Disneyland Hotel, het dichtste bij de twee parken. Elk Disney hotel heeft zijn eigen parking die inbegrepen is in de prijs.

Ik heb verrassend goed geslapen in het tweepersoonsbed. Mijn zus vond de matras te hard maar daar had ik geen probleem mee! De tegels van de badkamer waren verouderd maar voor de rest was onze kamer in prima staat.

Het prachtige uitzicht vanuit onze kamer

10

Bij aankomst in het hotel, kregen we onze tickets en vertrokken we richting park. Onze gewoonte is om eerst naar het Walt Disney Studios Park te gaan. Onze nummer 1 attractie is hier de Twilight Zone Tower of Terror. Helaas was er hier een wachttijd van 50 minuten en besloten we om het een paar uur later nog eens te proberen (met geluk!).

Dan zijn we vervolgens de nieuwe show gaan bekijken: Mickey and the Magician. Deze kan je bezichtigen in het Animagique Theater in het Walt Disney Studio’s Park.

Mickey and the Magician toont de avonturen van Mickey Mouse die een echte goochelaar wil worden. Daarbij zijn veel Disney figuren ook aanwezig. Verder zal ik er niet veel over verklappen! 😉 De show speelt nog t/m 8 januari 2017.

Onze eerste attractie van de dag was “Ratatouille: The Adventure”, een geweldig 3D avontuur voor jong en oud! Daarna gingen we naar het Disneyland park, waar we werden ondergedompeld in de sfeer van Halloween.

09

Ieder jaar wordt het park magnifiek gedecoreerd met de mooiste Halloween attributen.

Naast de welbekende “Disney Magic on Parade” is er ook “Mickey’s Halloween Celebration”, waarbij Mickey en zijn vrienden in een prachtige parade langs het kasteel en Main Street komen.

22

Wanneer je door het kasteel van Doornroosje loopt, kom je terecht op de binnenplaats. Op deze locatie kan je Maleficent ontmoeten. Ze is mijn favoriete Disney villain. De wachtrij was niet erg lang en dus moest ik hiermee op de foto! Totally worth it.

25.jpg

De andere villains kan je voor het eerst zien tijdens het spektakel “It’s Good to be Bad with the Disney Villains!“. Het is een show van een tiental minuutjes waarbij de villains de bezoekers al dansend verwelkomen op het Royal Castle Stage. Na de show is er de mogelijkheid om de villains te ontmoeten. Iedereen stond gegroepeerd rondom de villains, waarbij je niet zeker wist of je wel aan de beurt kwam. Daarom hebben we dit aan ons laten voorbij gaan.

28.jpg

Op de tweede avond namen we foto’s en genoten we van de magische sfeer. Halloween zou Halloween niet zijn als je niet één keer heel hard zou verschieten. Captain Hook stond opeens stiekem achter mij en mijn zus was er, maar zei niets. Ik was nog steeds in het ongewisse, tot ik plots een haak in men zij voelde duwen. Gelukkig stond mijn terrible expression en gil niet op foto, toen ik mij omdraaide en hem zag. Je moest erbij zijn, het was echt grappig. Uiteraard vroeg ik om een foto. 😉

Daarna zag ik dat er een aantal van de villains zich verspreid hadden over Town Square. Dat was wel een leuke verrassing, gezien het feit dat we de dag ervoor niet hadden gewacht na de show met de villains.

Mijn zus had geen make-up meer aan en wilde niet herkenbaar op de foto

Je kan Halloween in Disneyland Parijs nog beleven t/m 2 november! Iedereen die mij kent, weet dat ik enorm hou van een goed gevulde maag. Vegetarisch eten in Disneyland? Binnenkort op Peachystories!

Hieronder vindt je een aantal mooie momenten van ons Disney Halloween avontuur. Vergeet zeker niet om de video in HD te bekijken! 😉


9 thoughts on “Halloween in Disneyland Parijs

 1. Ik ben afgelopen week ook geweest in Disney van 24 t/m 27 oktober alleen s maandags zijn we pas aangereden naar Disneyland parijs dus hebben we maar 3 dagen parken gehad. Ik vond het heel erg leuk om je vdieo te zien die je gemaakt hebt.

  Like

 2. Mooie foto’s en leuk filmpje Sara!
  Ik ben twee jaar geleden naar Disney geweest tijdens Halloween. Ik heb nu spijt dat ik dit jaar niet ben gegaan!
  Ben benieuwd naar je toekomstige posts.

  Like

   1. Haha ja inderdaad! Ik ga volgend jaar toch proberen om weer te gaan. Kerst wil ik ook heel graag doen! Hopelijk komt het ervan dit jaar want ik ga al naar Engeland in December en moet natuurlijk ook nog werken 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s