BH Cosmetics 6 brush set en Studio Pro matte finish pressed powder

BH Cosmetics… Een make-up bedrijf dat ik nog maar onlangs heb ontdekt! Ze zijn 100% cruelty-free en ik moet zeggen dat ik echt al heel vaak vegan producten heb gespot op hun website. Ze doen wel zeer vaak lange promoties, waarbij ik soms denk dat de hoogste prijs, niet de werkelijke prijs is. Maar goed, het zijn al bij al geen dure producten die toch wel van goede kwaliteit zijn. Daarmee heb ik het o.a. over de Carli Bybel palette én mijn twee nieuwste aanwinsten!

 • 6 brush set with cosmetics bag
 • Studio Pro matte finish pressed powder, shade #215

brush3

The Brush Set (volledig synthetisch)

De zes kwasten komen met een wit make-up tasje. Ik had ergens een review op Youtube gezien, waarbij ik dacht: “Wauw dat is een grote make-up bag voor die prijs!”. Toen ik echter het pakketje opende, zag ik dat het veel kleiner was dan gedacht… En dus waren de kwasten ook helaas niet zo groot. Ik ben geen grote kenner van make-up, maar er stond nergens dat de kwasten travel size waren. Maar goed, dan kan ik deze wel heel gemakkelijk meenemen als ik binnenkort naar Disneyland vertrek (huraaay!).

De kwasten

De kwasten hebben elk een cijfer en in die volgorde zal ik ze ook reviewen.

brush2

 1. Dual-fiber powder brush
  Dit is de eerste kwast in deze set en gelijk mijn minst favoriete. De haren voelen wel heel erg synthetisch aan en daardoor minder aangenaam op een gevoelige huid (zoals de mijne). Ik heb ook gemerkt dat er (vreemd genoeg) een elektrostatische lading ontstond toen ik deze voor het eerst gebruikte.
 2. Eyeshadow brush
  Deze kwast had ik echt nodig! Hij is heel erg dense en neemt mooi de oogschaduw op. Ik vind deze heel erg stevig en van goede kwaliteit om te gebruiken.
 3. Eyeshadow blending brush
  Deze is echt zacht, maar bevat toch de nodige stevigheid om goed te blenden.
 4. Angled contour / highlight blush brush
  Wat een zacht ding is dit! De haren voelen ongelooflijk zacht aan. Ik hou er ook van dat deze kwast een kleinere oppervlakte heeft, omdat ik niet graag direct teveel highlighter aanbreng. Deze is echt ideaal bij een gevoelige huid.
 5. Foundation brush
  Momenteel heb ik geen echte foundation, maar gebruik ik een colour supplement (van Lush). De textuur en samenstelling van het product is anders dan een foundation en toch wordt deze goed aangebracht door de foundation brush.
 6. Angled liner & brow brush
  Dit is een kwast waar ik al lang naar opzoek was. Ik gebruikte al jaren het mini kwastje van de eyebrow set van Catrice. Deze angled liner & brow brush werkt goed om je wenkbrauwen voller te maken. Ik gebruik deze ook met een donkere oogschaduw om een lijntje aan te brengen op mijn ogen.

Waar kan ik deze brush set kopen?

Je vindt deze brush set op de website van BH Cosmetics! Als je graag eens iets anders wilt, kan je ook kiezen voor de variant in neon pink. Momenteel is deze set te koop voor $12,50 (in promotie). Ik kocht deze een tijdje geleden in een extra promotie, voor namelijk $8,00. 

BH Studio Pro Matte finish pressed powder

Ik had ook een nieuwe vegan pressed powder nodig en dus kocht ik de BH Studio Pro Matte finish pressed powder #215! De prijs bedraagt momenteel $5,50 (in promotie) en kost normaal $17,00 op de website van BH Cosmetics. Die “normale” prijs vind ik best wel duur voor een poeder. Zoals ik al zei, staat er zeer veel in promotie en twijfel ik over de werkelijke waarde. 😉

brush8

brush4

Het poeder voelt heel erg fijn aan op mijn gezicht en geeft ook echt een mooie finish. Na een aantal uren voelde mijn gezicht nog steeds heel erg zacht. Het bevat ook een aanbreng sponsje, die ik persoonlijk thuis niet vaak gebruik, maar wel als ik op stap ben!

Ik betaalde met verzending inbegrepen $21,05 en hierdoor moest ik geen btw, douanekosten of invoerrechten betalen.

Over het algemeen ben ik wel zeer tevreden van mijn nieuwe aanwinsten!

Heb jij al eens een product van BH Cosmetics gekocht? Gotta stay peachy!


2 thoughts on “BH Cosmetics 6 brush set en Studio Pro matte finish pressed powder

 1. Wauw mooie set! Jammer dat ze travelsize zijn, want dit zijn kwasten om echt te laten zien. En die prijs! OMG, ik wil die highlight brush, ik breng nu highlighter aan met een oude blush kwast dus dat kan ook echt niet haha.

  Like

  1. Ja ze zijn echt petite maar wel schattig. Oh ik heb toevallig ook een blush brush waarmee ik jaren lang foundation mee heb aangebracht. Ik moet zeggen, ik gebruik hem nog steeds, maar voornamelijk voor poeders. Die highlight brush heeft wel echt zijn taakje binnen mijn bescheiden collectie! Haha.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s