Carli Bybel oogschaduw en highlighter palette

Beauty blogger en Youtuber Carli Bybel bracht in 2015 voor het eerst haar oogschaduw en highlighter palette uit in samenwerking met BH Cosmetics. Ik doe altijd eerst een beetje research om te zien of het bedrijf cruelty-free is en of het product dat ik wil ook vegan is. Dit was het geval bij de palette van BH Cosmetics. Yes, lucky me! 😉

Hoe ziet het palette eruit?

Het palette bevat tien leuke oogschaduws en vier higlighters, waarbij je de laatste twee ook als bronzer kan gebruiken.

Carli3.jpg

Swatches

Hieronder zie je de eerste vijf oogschaduws (eerste rij van de palette). Van boven naar onder:

 1. Matte kleur, neutraal
 2. Roze shimmer
 3. Matte kleur, licht mauve-paars
 4. Matte kleur, mauve-paars
 5. Dark plum

swatches.jpg

Dan vervolgens de tweede rij van de palette. Van boven naar onder:

 1. Champagne shimmer
 2. Gouden shimmer
 3. Bruine shimmer
 4. Koperkleurige shimmer
 5. Matte kleur, donker bruin

carli7

Dan vindt je de highlighters op de derde rij. Hier gebruik ik de derde en vierde kleur als bronzer.

 1. Roze highlighter
 2. Champagne-achtige highlighter
 3. Gouden highlighter
 4. Eerder een bruine highlighter

Carli9.jpg

Wat vind ik ervan?

De kleurtjes vind ik allemaal echt PRACHTIG. Met uitzondering van de matte donker bruine kleur. Deze kleur vind ik niet passen bij mijn grijs-blauwe ogen. Misschien probeer ik hem eens als wenkbrauwpoeder. De oogschaduws en highlighters zijn allemaal heel erg gepigmenteerd.

Het magneetje vanbinnen houdt de palette mooi dicht, waardoor hij gemakkelijk is om mee te nemen. Hou er wel rekening mee dat de buitenkant mogelijks beschadigd kan geraken doordat de verpakking gemaakt is van karton.

Ik ben altijd benieuwd naar hoe een nieuw product ruikt en de geur bij deze palette is niet aangenaam. Dit komt door de lijm die de oogschaduws vastplakt aan het karton. Het ruikt erg chemisch en een beetje naar verbrand plastiek. Als ik de palette gebruik, heb ik er persoonlijk geen last van. Na verloop van tijd zal de geur ook wel vervliegen. Ik vind het design van de palette wel heel erg mooi. Een groot pluspunt is de bijhorende spiegel met daaronder Carli’s quote from day one:

carli4

Hoeveel kost de palette en waar kan je deze vinden?

Ik heb de Carli Bybel palette gekocht via de website van BH Cosmetics. De prijs van de palette bedraagt momenteel in promotie $14,50. Normaal kost het $20,00. Door me in te schrijven in de nieuwsbrief, heb ik nog eens 10% korting gekregen. Normaal gezien telt extra korting niet op de promotie die al gegeven wordt, dus had ik blijkbaar geluk! Om deze palette vanuit Amerika te verzenden, betaalde ik $7,98 verzendingskosten. De totale kostprijs kwam dus op $21,03, wat ik eigenlijk een hele goede prijs vind.

Onder de 22 euro (verzendingskosten inbegrepen!), betaal je geen btw, douaneformaliteiten of invoerkosten. De totale prijs van mijn pakketje zat onder de 22 euro en dus was er geen probleem voor mij!

Ik ben heel erg tevreden met deze palette en kan niet wachten om hem nog veel te gaan gebruiken!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s