Welkom bij Peachy Stories

Hi en welkom bij Peachy Stories!

Nu, laat ik me even voorstellen, ik ben dus Sara, 20 jaar en een echte dierenliefhebber. Zo heb ik bijna acht jaar geleden ook de keuze gemaakt om geen vlees en vis meer te eten.  Ik hecht veel belang aan het naleven van dierenrechten en werk daarom ook als vrijwilliger bij GAIA. Daarnaast hou ik ook van producten die cruelty-free zijn.

Ik heb het gevoel dat ik veel wil vertellen en daarom ben ik eindelijk met deze blog gestart. Door telkens een deeltje van mijn verhaal te delen, hoop ik je te inspireren om zelf steeds het beste uit jezelf te halen.

Vanwaar komt de naam Peachy Stories? Goeie vraag! Het was eigenlijk een vrij lang en moeilijk proces om een leuke, passende naam te vinden. Volgens Urban Dictionary betekent peachy het volgende:

“feeling fine, doing fine”
“hey, how are you doing?”
“oh I’m just peachy”

Maar voor mij betekent het echter wat meer. Peachy: zachtaardig van karakter, maar op het juiste moment toch een bepaalde sass uitstralen. Daarbij denk ik o.a. aan beauty blogger Carli Bybel, zangeressen Ariana Grande en Zendaya. Enkele ladies met lef, girl-power minded, maar toch zachtaardig en op-en-top vrouwelijk. Bam, Peachy Stories werd geboren!

Wat ga je kunnen terug vinden op Peachy Stories? Van alles (en nog wat). Ik ga schrijven over dingen die mij interesseren, van muziek tot cruelty-free make up, gezonde voeding (wist je trouwens dat ik afgestudeerd ben als diëtist?!), vegetarische en vegan gerechtjes, sassy-ness en meer. Verschillende stories dus.

Nu wil ik ook wat meer te weten komen over jou! Wat zijn jouw passies, jouw dromen, wie ben jij? Heb je ook een blog? Laat hem dan zeker eventjes achter, want ik ben nieuw in deze wereld, dus the more the merrier! Let’s be friends!

In the meantime, stay peachy! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s